σύντομο βιογραφικό

Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη 1

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησα απο το 15ο Λύκειο του Δήμου Θεσσαλονίκης και το 1995, μετά από επιτυχή συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησα το 2000.

Από το 2000 ως το 2001, εργάστηκα ως οδοντίατρος στο Ιπποκράτειο ΓΠΝΘ (Οδοντιατρικό τμήμα), με έμφαση στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, ατόμων με χρόνιες παθήσεις και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Από το 2001 ξεκίνησα να εργάζομαι ως οδοντίατρος σε ιδιωτικό ορθοδοντικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη (Πρότυπο Ορθοδοντικό Ιατρείο) και παράλληλα, από το 2001 ως το 2004, παρακολούθησα και ολοκλήρωσα τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. με κατεύθυνση στην Προληπτική και Κοινωνική οδοντιατρική και με κλινική έμφαση στην Παιδοδοντία.

Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη 2

Το 2004 ξεκίνησα την τριετή ειδικότητα της Ορθοδοντικής στο πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία. Μετά από την ολοκλήρωση ερευνητικής εργασίας, πήρα το Master of Science in Odontology (MSc) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί στο Acta Odontologica Scandinavica, στο Gerodontology και εχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη 3

Είμαι μέλος της Εταιρίας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδος (ΕΠΟΕ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (ΕΟΓΜΕ), της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών (WFO) , του Ευρωπαϊκού Ορθοδοντικού Συλλογου (EOS) και του Νορβηγικού Ορθοδοντικού Σύλλογου (NKF).

Από το 2007 και μετά συνεργάστηκα με ορθοδοντική κλινική στη Νορβηγία και με το Πρότυπο Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη όπου και εξακολουθώ να βρίσκομαι.